Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /membri/egnatia/system/database/mysql.php on line 6
PLLAJAT VALMOR, DIDHE DHE BJESHKËT E OROSHIT
Categorie

PLLAJAT VALMOR, DIDHE DHE BJESHKËT E OROSHIT

0 recensioni0 recensioni
10,00 €
Codice Prodotto: 978-88-98782-08-6
Disponibilità: In Magazzino
Pz:

Genere: Monografia
Edizione in lingua albanese

Titolo: PLLAJAT VALMOR, DIDHE DHE BJESHKËT E OROSHIT

Autore: Bardhok Gjikolaj

Prezzo: 10€

Copyright ©2017 Egnatia di A.Alhasa

ISBN:  978-88-98782-08-6 

 

 


 

Studimi monografik “Pllajat karstike Valmor – Didhe – Bjeshkët e Oroshit” përbën një përpjekje dhe kontribut origjinal të autorit për një zonë të veçantë gjeografike në rrang lokal, rajonal e kombëtar. Rëndësia e tij është sa teorike e metodologjike, aq edhe me vlera praktike, fryt i formimit të shëndoshë shkencor e profesional i autorit, si dhe dashurisë së tij për vendlindjen.

Për vlerat e veçanta që përmban ky studim me siguri që do t`u shërbejë nxënësve, studentëve, punonjësve shkencorë, mësuesve të gjeografisë, sidomos atyre që zhvillojnë temat rreth vendlindjes, planifikuesve dhe zhvilluesve të territorit etj, aq më tepër që ky territor është marrë në studim për herë të parë.

Prof. Dr. Perikli Qiriazi

Prof. Dr. Dhimitër Doka

Prof. Dr. Bilal Draçi


 

Nevojitet një njohje e plotë e ligjësive të mjedisit ku njerëzit jetojnë e punojnë, për ta transformuar atë në mënyrë racionale e sa të jetë e mundur edhe shkencore, në dobi të interesave të tyre, për sot dhe për të ardhmen… që të parandalohet degradimi i mëtejshëm i mjedisit dhe të shfrytëzohet ai në mënyrë

racionale e të qëndrueshme.                                 

Autori

Bardhok Gjikolaj

 

Scrivi una recensione

Nome:

La tua recensione:

Note: Non inserire codice HTML!

Valutazione: Pessimo Buono

Inserisci il codice nel box sottostante:

Copyright © 2015 Casa Editrice Egnatia P. IVA 02187970997